Officieel distributeur | Snelle verzending

Betaling & Verzending

Betaling 

Via onze webshop kunt u veilig en snel Kamagra en andere erectiemiddelen bestellen. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan tot betaling:

IDeal 

Via de betalingslink van IDeal kunt u rechtstreeks betalen met IDeal. Uw betaling wordt op deze manier gelijk bij ons bijgeschreven. 

Bankoverschrijving

Wanneer u bij de betaalpagina bent aangekomen, ziet u onze bankgegevens. Op deze manier kunt u via uw eigen bank de betaling direct naar ons overschrijven. De betaling staat er vaak dezelfde dag nog op. 

Bitcoin 

Wilt u liever geheel anoniem blijven, dan is betalen middels Bitcoin misschien wel de oplossing voor u. Via Google kunt u een Bitcoin website naar keuze kiezen en daar het gewenste aantal bitcoins invoeren en afrekenen met uw eigen bank. Het bitcoin adres krijgt u wanneer u op de betaalpagina bent.

Bancontact 

Voornamelijk voor de Belgische klanten bieden wij ook de betalingsmethode Bancontact aan. Deze verloopt via de Bitcoin methode. De Bitcoins kunnen worden ingekocht en vervolgens worden afgerekend met Bancontact. 

Verzending 

Zodra de betaling bij ons binnen is, gaan we aan de slag om uw bestelling te verwerken! Voor het verzenden van uw pakket maken wij gebruik van PostNL. De meeste pakketten passen door de brievenbus, dus hoeft u niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen. 

Verpakking 

Wij sturen het pakket geheel 100% anoniem naar u op. Geen reclame of afzender zal zichtbaar zijn op het pakket. In de meeste gevallen wordt uw bestelling verpakt in een blanco envelop voorzien van bubbelplastic met enkel uw adresgegevens. 

Tarief & Levertijd

Het standaard tarief voor de verzending van uw pakket bedraagt €5. Voor bestellingen naar het buitenland hanteren wij een tarief van €10. Bestellingen vanaf €60 worden ook met Track & Trace gestuurd. 

Als de betaling bij ons op de rekening is bijgeschreven, versturen we het pakket naar u op. De levertijd in Nederland bedraagt zo’n 1-2 werkdagen. De levertijd naar België of andere Europese landen bedraagt zo’n 4-7 werkdagen.

Retourneren 

Het retour sturen van uw bestelling is helaas niet mogelijk.  

Heeft u door een fout van ons het verkeerde product ontvangen? Dan sturen wij u kosteloos het juiste product op en mag u het verkeerd geleverd product ook houden. Ook als de bestelling schade heeft opgelopen of kapot bij u aankomt, gaan wij op zoek naar een passende oplossing.