Officieel distributeur | Snelle verzending

Over ons

Wij van KamagraShop zijn 2 enthousiaste heren die op het idee zijn gekomen om zelf deze middelen te verkopen omdat wij beiden op een punt in ons leven tegen hetzelfde probleem aanliepen. Tussen de lakens hadden mijn compagnon en ik beiden problemen en dat leverde een hoop frustraties en teleurstellingen op.

Wij hebben ideeën en ervaringen uitgewisseld en daar rolde een hele fijne samenwerking uit met als resultaat KamagraShop. Een combinatie van ervaringsdeskundigen en specialisten op het gebied van erectiemiddelen en alles wat daarbij komt kijken. Toen wij na een lange zoektocht naar de geschikte leverancier was het plaatje rond. Wij wilden andere mannen helpen met precies dezelfde problemen en hopen dit te kunnen realiseren. Wij vinden dat wij niet zomaar erectiemiddelen verkopen, maar zelfvertrouwen. U koopt als het ware uw oude vertrouwde ik weer terug.

Wij van KamagraShop doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te voorzien van passend en persoonlijk advies en streven naar een lange termijn relatie met u als klant. Wij zullen ons altijd honderd procent inzetten om naar uw wensten te luisteren en u te voorzien van het gewenste product.

Wij zijn blij met uw feedback en leren graag van u als consument. Tips en adviezen zijn altijd van harte welkom.